F73B6A00-1F7B-4A86-AF6E-2410EF205F62Dag in dag uit perfect verzorgde wenkbrauwen; wie wil dat nou niet?

Perfecte wenkbrauwen laten je gelaatstrekken nog beter tot hun recht komen en zorgen voor een positieve uitstraling. Een mooi cadeau om jezelf te geven!

Als je wenkbrauwen onregelmatig van vorm zijn, te licht van kleur, of ‘gaten’ vertonen, komt je gezicht niet volledig tot haar recht. Moet jij je wenkbrauwen dagelijks bijwerken om het door jou gewenste effect te beogen? Permanente make-up zal je veel tijd schelen.

Bij het verfraaien van de wenkbrauwen houd ik rekening met de natuurlijke vorm van de wenkbrauw zodat ook hierbij de natuurlijke schoonheid geaccentueerd wordt.

De technieken:

HAIRSTROKE

Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden.

SHADOW

Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De shadowtechniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke. De pigmenten (van onder meer het hoogwaardige merk NPM,Ecuri en  Labina) zijn zorgvuldig door mij gekozen en van topkwaliteit. De kleuren zijn natuurlijk en de pigmenten zijn niet-allergeen.

De prijs: 385,00

 

COMBINATIE WENKBRAUWEN € 385,00 incl nabehandeling binnen 12 weken

extra behandeling € 75,00

 

BIJWERKEN / OPFRISSEN na  6 maanden € 150,00 ( voor bestaande klanten )

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende intake.