Enkele jaren geleden heb ik de opleiding voor het aanbrengen van permanente make-up gevolgd en daarna ben ik met vol overgave mijn praktijk gestart.

Mijn doel is om de schoonheid van mijn klanten op natuurlijke wijze te versterken door het aanbrengen van permanente make-up. Ik werk met de nieuwste technieken en mijn klanten waarderen mij om mijn precisie en oprechtheid. Ik ben elke keer weer trots op het resultaat.

Met permanente make-up breng ik op subtiele wijze accenten aan zodat je jarenlang plezier beleeft aan een mooie natuurlijke uitstraling!

Permanente make-up is voor veel (drukke) vrouwen een uitkomst.

Het versterkt je natuurlijke schoonheid, je hebt geen last meer van ‘uitlopen’ (ook niet tijdens het sporten) en het ziet er altijd verzorgd uit. Ik vind het daarbij belangrijk dat het er natuurlijk uit ziet.

Perfect tot in de puntjes

Permanente make-up aanbrengen is voor mij elke keer weer precisiewerk. Mijn perfectionisme kan ik dan ook vol tot uiting brengen in dit vak. Iedere huid is anders, elk gezicht is anders, iedereen reageert verschillend op het in te brengen pigment. Door mijn kennis en ervaring weet ik wat bij welke klant past en kan ik naar hartenlust maatwerk leveren. Ik ben pas tevreden als de klant blij is met het resultaat.

De nieuwste technieken

Eigenlijk raak je nooit uitgeleerd op dit vakgebied. Regelmatig volg ik cursussen en opleidingen om de nieuwste technieken op het gebied van permanente make-up toe te kunnen passen. Ik wil kwaliteit leveren en daar hoort een doorlopende leerschool bij!

Hygiëne en veiligheid

Naast kwaliteit staan hygiëne en veiligheid voor mij voorop. Daarom is mijn praktijk ook goedgekeurd door de GGD. Zo worden bijvoorbeeld bij elke klant altijd nieuwe steriele naalden gebruikt die na de behandeling vernietigd worden. Dit is conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden- en Milieu Code (H.A.M.-code) onder streng toezicht van de GGD, samengesteld door de ANBOS in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid.

Mede hierdoor kun je ervan verzekerd zijn dat permanente make-up door Beautyful by Elise volledig veilig is.

Iets voor jou?

Wil je ook weten of permanente make-up iets voor jou is? Neem dan contact met mij op voor een gratis intake!

Enkele jaren geleden heb ik de opleiding voor het aanbrengen van permanente make-up gevolgd en daarna ben ik met vol overgave mijn praktijk gestart.

Mijn doel is om de schoonheid van mijn klanten op natuurlijke wijze te versterken door het aanbrengen van permanente make-up. Ik werk met de nieuwste technieken en mijn klanten waarderen mij om mijn precisie en oprechtheid. Ik ben elke keer weer trots op het resultaat.

Met permanente make-up breng ik op subtiele wijze accenten aan zodat je jarenlang plezier beleeft aan een mooie natuurlijke uitstraling!

Permanente make-up is voor veel (drukke) vrouwen een uitkomst.

Het versterkt je natuurlijke schoonheid, je hebt geen last meer van ‘uitlopen’ (ook niet tijdens het sporten) en het ziet er altijd verzorgd uit. Ik vind het daarbij belangrijk dat het er natuurlijk uit ziet.

Perfect tot in de puntjes

Permanente make-up aanbrengen is voor mij elke keer weer precisiewerk. Mijn perfectionisme kan ik dan ook vol tot uiting brengen in dit vak. Iedere huid is anders, elk gezicht is anders, iedereen reageert verschillend op het in te brengen pigment. Door mijn kennis en ervaring weet ik wat bij welke klant past en kan ik naar hartenlust maatwerk leveren. Ik ben pas tevreden als de klant blij is met het resultaat.

De nieuwste technieken

Eigenlijk raak je nooit uitgeleerd op dit vakgebied. Regelmatig volg ik cursussen en opleidingen om de nieuwste technieken op het gebied van permanente make-up toe te kunnen passen. Ik wil kwaliteit leveren en daar hoort een doorlopende leerschool bij!

Hygiëne en veiligheid

Naast kwaliteit staan hygiëne en veiligheid voor mij voorop. Daarom is mijn praktijk ook goedgekeurd door de GGD. Zo worden bijvoorbeeld bij elke klant altijd nieuwe steriele naalden gebruikt die na de behandeling vernietigd worden. Dit is conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden- en Milieu Code (H.A.M.-code) onder streng toezicht van de GGD, samengesteld door de ANBOS in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid.

Mede hierdoor kun je ervan verzekerd zijn dat permanente make-up door Beautyful by Elise volledig veilig is.

Iets voor jou?

Wil je ook weten of permanente make-up iets voor jou is? Neem dan contact met mij op voor een gratis intake!